Sweden rock, del 3

Sista delen från Sweden Rock kommer här!MUSTASCH
Trots att Ralf är som han är och som person ganska rolig, så tycker jag att Mustasch som band är tråkiga. Låtarna börjar bli tjatiga och jag tycker inte de är något drag på scen.


ROB ZOMBIE
Har man inte en crush på honom innan konserten, så har man det garanterat efter. Eller nej, kanske inte... Men jag måste erkänna att trots att jag lyssnat på honom mycket innan, så är det ingenting jämfört med nu efter. Han är ett geni rakt igenom. Hans typ av musik är inte sådan som jag brukar lyssna på i vanliga fall, men något har han som jag fastnar för. En av de bättre spelningarna på SRF enligt mig.

HELLOWEEN
Någon jäkel skrev att Are you metal var deras sämsta låt under spelningen men jag håller faktiskt inte med. Visserligen kan jag nog inte bestämma mig för varken sämsta eller bästa, men rysningarna kom framåt slutet när de drog i gång med I want out och hela publiken skulle vara delaktig. Åh, så bra!


BLACK LABEL SOCIETY

I och med att Zakk är en så pass duktig gitarrist som han faktiskt är, så förstår jag mycket väl att han vill ha lite tid där det bara är han och gitarren. Men i längden blir det dock otroligt tjatigt. Lyckligtvis har han en bit kvar tills han kommer upp till lika många minuter solo som Whitesnake hade kvällen innan. DÅ var det fan på tok för mycket och för länge, jag stod inte ut. För övrigt var det en bra spelning, Bleed for me är en sån jävla bra låt måste jag få påpeka.
OZZY OSBOURNE

Ja, ni kära vänner, även gamle Ozzy rör sig för mycket på scen för att kunna få en okej-inte-suddig-bild. Tråkigt nog blev jag lite besviken när det gällde hans spelning, faktiskt. Den var inte alls så bra som jag hade förväntat mig att den skulle vara. Visserligen tyckte jag att han sjöng bättre nu än var han gjorde i Globen 2010, så där kan jag inte klaga.

Förutom min besvikelse, så fick jag mig ett gott skratt när han gick loss med sin skumslang. Det leendet han hade på läpparna då, gjorde mig alldeles lycklig. Älskade Ozzy!

(En minst sagt kortfattad "recension" om Evergreys spelning finns här för den som vill)

Kommentarer
Mr.MASA

Svar: Thank you :)

2011-07-07 @ 10:16:58
URL: http://mrmasasweden.wordpress.com/
Rose of metal

Sv; Ja, Blood Brothers och when the wild Windows blows var fantastiska! Och stämningen under fear of the dark var inte helt fel heller! ;)Men man får väl verkligen hoppas att de återvänder till Sverige snart igen! :)Ha're!

2011-07-07 @ 17:54:46
URL: http://Roseofmetal.wordpress.com
Micke

Härliga konsertbilder! :-)

sv:

Ja Maiden rockade verkligen och jag tycker synd om dig att du inte fick se "Den stora 4:an". ;-)

Du fick i alla fall höra dem...

2011-07-07 @ 21:53:11
URL: http://loveliferock.blogg.se/
Rockalicious

Fan vilka sköna bilder! SRF var helt jävla awesome!

2011-07-19 @ 21:31:40
URL: http://sprillansny.blogg.se/
Rockalicious

Sv. Haha jaså? ;) Det är nog inte helt omöjligt jag var lite överallt ;)

2011-07-21 @ 20:12:12
URL: http://sprillansny.blogg.se/
sanna

härligt att läsa!sv: då har du uppfattat det helt rätt ;)

2011-08-23 @ 13:18:37
URL: http://ssanibo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0