At the end of the rainbow there's no goldYep, Crashdiet kommer mycket riktigt till Kulturkalaset i år! Check this out. Blev precis väldigt självklart var jag och Johanna befinner oss den 13 augusti. Kanoners!

All the trash is in my head, I gotta throw it awayMy tummys turnin and I'm feelin kinda home sick

"Hallå hallå, Crashdïet kommer till kulturkalaset".
What the fuck?! Fick detta smset från Johanna för några sekunder sedan. Vet fan inte om det stämmer, men hon hade sett det på någon biljettsida. Programet för 2010 kommer ju inte förrän i mitten av juni så vi får se. Men det hade varit jävligt nice. Jaja, det är bara att vänta på vad Göteborgs kulturkalas kan greja. 

Axl Rose är så jävla het! Okej, tillbaka till verkligheten. Här sitter jag och försöker mig på frågorna från ett nationellt biologiprov från förra året. Det går lysande bra, än så länge i alla fall. Nåväl sitter iofs och tittar på denna videon mellan frågorna också. Låten ger mig sånna härliga sommarkänslor så det är galet. Och själva videon ger mig för fasen rysningar. Tänk att stå där mitt i folkhavet, en sån jäkla go känsla.


My soul is redeemed as the journey begins

Sitter här och lyssnar på käre gamle Ozzy. Jag ler fortfarande, ändå var det fyra dagar sedan pappa kom med den goda nyheten att vi ska se honom i september. Mamma är dock värre, hon lyser ju för fasen.

På tal om Ozzy: Jag var ca en millimeter från att köpa ett par Ozzy-converse i lördags. Men självklart fanns det para ett par kvar, i storlek 45. Jobbigt läge eller vad?! Blev ett par röda fina istället.

 


Raise your hands to rock

Imorgon släpps biljetterna till Ozzy! Jag taggar sönder, för det kommer bli så jäkla grymt.

 

Jag känner att 2010 är året då alla släpper nya grymma skivor och skriver böcker. Även året då näst intill alla rockstjärnor som är värda att lyssna på kommer till Sverige. Och tråkigt nog året året när man precis bara fyllt 16, vilket innebär att man fortfarande inte kan åka på alla konserter och festivaler man vill åka på.  Men allvarligt talat, så ska jag inte klaga. För att kunna hålla biljetterna till Sonisphere i sin hand slår det mesta... enligt mig i alla fall.

 


I lie awake in my tomb, so confused

Johanna vafan, vi måste dit! "SEBASTIAN BACH TILL RW!
Samt Treat, Babylon bombs, Steel attack, Lady die och Angeline!
När Skid Row med nya sångaren Johnny Solinger var tvugna att dra sig ur årets Rockweekend, kontaktade vi istället originalsångaren och rockikonen Sebastian Bach och nu kan vi äntligen presentera att Bach flyger över till Sverige i sommar för en exklusiv spelning på RW!

Sedan 1997 har Sebastian Bach turnérat världen runt i eget namn, senast han spelade i Sverige var på Sweden Rock 2005 och hela festivalpubliken strömmade till för att höra en sångare av världsklass – 2010 är det festivalpubliken i Mohed som får chansen att se Bach göra en av sina sällsynta spelningar på Svensk mark!

Detta är Sebastian Bachs enda Sverigespelning i år."


I can't fuckin' hear you!

The prince of darkness kommer till Sverige i September.

Ni skulle sett mammas reaktion när jag berättade denna härliga nyhet! Det går fan inte att beskriva, mor min hon dyrkar ju gubben, så ni kan ju själva tänka er.

Nej men allvarligt talat, jag ska befinna mig i Globen den 7 september i höst, så är det bara! Missar inte denna chansen, inte mamma heller! Minns dock för några år sedan när han skulle hit, och körde vält med en fyrhjuling och bröt en jäkla massa skit precis innan, så han fick ställa in. Morsan var inte direkt lycklig då. Hoppas verkligen han håller sig lite lugn denna gången, (innan konserten alltså), på scen får han vara lika galen som vanligt!


Once you've seen my work of art, don't let the moment pass you by

Okej, Daniela kör en liten update:

>Beautiful pain< spelas just nu och Cruz ljuva stämma låter galet bra i min öron - som alltid. Dom har verkligen lyckats med denna skivan alltså. Riktigt jävla bra. Varenda låt är helt amazing!

Ozzy har också lyckats jävligt bra med sin nya singel >Let me hear you scream<. Haha syntes att mamma njöt när hon hörde den. Fast vem fasen gör inte det? Ser fram emot skivan som kommer i sommar.

En annan skön typ som han gjort mycket bra ifrån sig är ju Slash. Tycker han hittade många goa snybbar till skivan. Dock är ju självklart Ozzy ännu en gång kungen i kortleken! >Crucify the dead<


RSS 2.0