The highlights of 2010

2010 har varit bra - mycket bra!
Vissa månader har dock varit tråkigare och allmänt mer ointressanta än andra, så dom har jag hoppat över. Men en liten årsresumé av 2010 kommer här.

MARS

Inte nog med att jag blev lite äldre denna månad - mars uppfyllde även en av mina största drömmar som jag haft sedan 2007. En kall vårdag kunde jag äntligen ställa mig framför scenen där mitt absoluta föredetta favoritband skulle uppträda - Tokio Hotel. Visserligen inte ens hälften så bra som dem en gång varit men finally live! Efteråt kom allt som en chock. Livet var underbart.APRIL

Nyheten om att Ozzy skulle komma till Sverige nådde oss och jag trodde jag skulle hoppa upp i taket av lycka! Crashdiet släppte dessutom sin nya platta Generation Wild.
Bästa spår: Beautiful pain


MAJ
Visserligen not a highlight of the year, men ändå värt att nämnas. Ronnie James Dio lämnar oss och somnar in för gott efter en lång tids kamp mot cancer. Dio, vars låt Holy Diver var min absoluta favorit vid sex års ålder, tog med sig en liten bit av min barndom ner i graven. Fick aldrig se honom live. Rest in peace!


JUNI

Ozzys nya platta Scream släpps och jag slutar högstadiet.
Bästa spår: Diggin' me down


AUGUSTI
Iron Maidens nya album The final froniter släpps. Lite av en besvikelse i mina öron...
Bästa spår: Mother of Mercy

Jag hinner knappt komma innanför dörren efter semestern i Kroatien och Italien innan jag åker iväg igen. Denna gången till Stockholm och till SONISPHERE! Lyckan var gjord när jag lyckades ta mig längst fram på Mötley Crües spelning. Det var lagom blött och geggigt by then.

Hemkommen från Stockholm bar det sedan av mot Göteborgskalaset, med fullt ös från Hardcore Superstar, Bullet och Crashdiet! Fångade dessutom Martin Sweets plektrum, hehe.


SEPTEMBER

Befann mig ännu en gång i huvudstaden, denna gång för att bevittna The prince of darkness på scen. Älskade Ozzy Osbourne!


OKTOBER
Helloweens platta 7 Sinners släpps - djävulskt bra!
Bästa spår: World of fantasy


NOVEMBER
Utan tvekan årets bästa album. Hardcore Superstars Split your lip, fy faaan vad bra säger jag bara!
Bästa spår: Run to your mama

Gosade även lite med HCSS grabbarna på signeringen på Rockhouse.

DECEMBER

Idag träffade jag på Jay Smith i stan. Fint slut!
Nej, nu får det räcka....
GOTT NYTT ÅR!

Nytt och fräscht inför 2011


Översta raden från vänster: Slash, Duff McKagan, Simon Cruz
Nedersta raden från vänster: Sebastian Bach, Nikki Sixx, Ozzy Osbourne, Kat von D

Nu har jag vaknat till liv från min juldvala,
och att säga att jag är trött på jul och snö är en underdrift. Men visserligen är det skönt med lov så jag klagar inte. Dessutom så var årets julklappar fina. Hardcore Superstar och Mötley Crüe plattor, kläder, pengar, presentkort på Rockhouse och Kicks, böcker och små saker. Precis det jag önskat mig!

Uppgraderar bloggen lite, lagom till det nya året!

Tänkte att bloggen kunde få lite nytt liv genom en uppfräschning av headern. Något som verkligen skulle behövts för länge sedan, men som självklart inte gjorts. Det är synd att jag inte kan glänsa med skicklighet och talang i detta slags projekt, men det är tanken som räknas? Med lite små pill så ska den nog bli fin. F5 är vad som gäller...

Här har ni den nya respektive gamla headern.
Vad tycker ni?

So this is Christmas......

Är det nu man ska sitta med tomteluvan på sne är det tänkt?
Om 24 timmar sitter jag här igen, förhoppningsvis några prylar rikare, och inser att även denna julafton är över. Och det gick lika förbannat fort som alltid. Men vad är väl en bal på slottet? Och hur fruktansvärt ojulig jag än må känna mig så hoppas jag i alla fall att ni alla får en trevlig afton ikväll. God jul!

Merry Kiss-mas and a happy Crüe year!

Zum Geburtstag viel Glück!

Har jag en blogg? Jaha oj, det hade jag glömt.....
Försöker infinna lite julkänsla med det faktum att jag faktiskt har jullov nu. Det är visserligen snö ute och tomtar i varje vrå men inte får jag någon vidare julig feeling för det inte. Får nog kämpa vidare på den fronten. Och detsamma gäller när det kommer till att fylla denna blogg med någon mer meningsfullt än det här.

Igår fyllde min underbara vän JohannaSådär ja, *Klick klick* a.k.a Jommy, 18! Jag gissar på att en go flaska jack och ett presentkort på en piercingstudio är var helt fel att få? Så imorgon åker vi och piercar hennes tunga, själv tänkte jag visserligen vara åskådare men jag är på g ändå. Grattis till dig fina vän!


Johanna, lyckligaste tjejen på jorden? Tokio Hotel konserten i mars!


Angående boken om okej: Många frågade om den var läsvärd. Personligen tyckte jag väl att den var ganska intressant, mestadels eftersom jag gillar 80-talet. Visserligen uppskattar jag inte att läsa om Carola och den typen av artister, men med tanke på att boken även innehåller en rad olika rockband så tyckte jag den var bra. Dock tycker jag inte att det var värt att betala så mycket pengar för den. Så önska er den i julklapp i så fall. För så bra var den inte.


Boken om okej

Trevlig lucia kanske?

Brände 349 kr på Boken om Okej idag efter skolan. Kanske aningen dyrt men orken till att beställa den på nätet fanns inte. Själva tidnignen har sedan länge fallit mig ur smaken eftersom det mesta dels skrivs om typ Miley Cirus och sådan skit, men denna boken var fan intressant. Okej, om jag ska erkänna det verkliga dragplåstret för min del så var det att Mötley Crüe var med i den. Men även Metallica, Iron Maiden, Megadeth, Twisted Sister, WASP, Kiss och Van Halen. Ska jag nämna några fler? Jag älskar att läsa om sånt här. 80-talet över huvudtaget är bäst.

Då prydde rockbanden omslaget, nu för tiden ser man Rihannas tryne där istället. Vart är världen på väg? Helt seriöst, börjar bli orolig...
December 11th

Är han inte helt jävla brutalt snygg då eller? Jag dör flera gånger om alltså...............

Är det någon som inspirerar mig till att verkligen älska livet så är det Nikki. Den mannen vet verkligen vad han snackar om, med tanke på hans förflutna liv. Att han fortfarande lever är fan storslaget, men jag kan inte vara mer tacksam över det. Och till skillnad från andra rockers med lika mycket knark i bagaget som Nikki så skulle jag vilja påstå att han är den som fortfarande ser riktigt fräsch ut. Eller okej, han är to die for trots att han är 50+. Lyckligtvis gör han fortfarande den musik som jag älskar mest av allt så en ny konsert hade inte suttit fel, även om senaste gången var i somras. Men som sagt, en stor insperationskälla är vad han är och får jag någon gång träffa honom så kan jag dö lycklig.

Vad jag egentligen skulle säga var att han fyller 52 år idag
, och jag har för övrigt namnsdag också, trevligt att dela dagen med Nikki Sixx.

Jag blir inte annat än nyfiken på hans nya bok "this is gonna hurt" (kommer i april), efter att ha sett den här konstiga trailern. Om ni inte ha läst hans bok "the heroin diaries" så har jag bara ett tips: GÖR DET FÖR I HELVETE!

En jävla massa år med Judas Priest

"Well, they do say that all good things come to an end and that's probably the case in this case. But I'm delighted that, of course, the Halford band is gonna be storming forward in the metal future, and that's gotta be good news." - Rob Halford


Visserligen är det goda nyheter att Judas Priest kommer till Sverige nästa år.
Men frågan är om en festivalturné är det perfekta avslutet på en drygt 40 år lång karriär? Tycker ändå de är ett så pass stort band, så en riktig ordentlig världsturné hade jag nog förväntat mig när jag hörde denna dödsdom. För gud vet hur metalscenen skulle sett ut idag utan priest. Det hade varit intressant att veta. Fast jag föredrar nog faktiskt ändå att vara ovetande för den sakens skull. Den skulle aldrig på långa vägar vara lik det vi har idag. Tanken äcklar mig!

Smärtsammast av allt är inse att om man missar metalgudarna nästa år, så har man missat dem för alltid. Och jag kommer med största sannolikhet att råka ut för just detta. Hade jag bara haft lite mer cash och varit några år äldre så hade jag antagligen inte suttit här och känt mig halvt döende över denna fakta.

Ett bra slut?

Please, let me be fortunateHoppas, hoppas, hoppas!
Sitter här och hoppas på att Iron Maiden ska ta med sig Alice även till Sverige i sommar. Det är ju nu bekräftat att Cooper ska vara special guest på spelningarna i Norge och Finland, så det vore ju guld om han kom till Sverige också.

Är fortfarande lite sad att jag missade honom på Sonisphere. Men med tanke på att jag stod längst fram på Mötley Crüe istället så var det inget annat än värt. Jag hörde ju i alla fall honom från andra scenen.

Exit light, enter night

Snacka om att Jay visade sin kapacitet i fredags!
Enter sandman med Metallica och In the ghetto med Elvis - två helt olika låtar och han satte båda två perfekt. Hade gärna velat bevittna detta live i Scandinavium nu när dem ändå var i Göteborg. Men hela Idol grejen är lite slöseri med pengar. Hade garanterat befunnit mig där om det var en konsert med enbart Jay. Fy fan vad han är bra!


You can't kill rock n roll


Mörkrets furste fyller 62 år idag!
Är så glad att han fortfarande lever.... trots allt.

RSS 2.0