En jävla massa år med Judas Priest

"Well, they do say that all good things come to an end and that's probably the case in this case. But I'm delighted that, of course, the Halford band is gonna be storming forward in the metal future, and that's gotta be good news." - Rob Halford


Visserligen är det goda nyheter att Judas Priest kommer till Sverige nästa år.
Men frågan är om en festivalturné är det perfekta avslutet på en drygt 40 år lång karriär? Tycker ändå de är ett så pass stort band, så en riktig ordentlig världsturné hade jag nog förväntat mig när jag hörde denna dödsdom. För gud vet hur metalscenen skulle sett ut idag utan priest. Det hade varit intressant att veta. Fast jag föredrar nog faktiskt ändå att vara ovetande för den sakens skull. Den skulle aldrig på långa vägar vara lik det vi har idag. Tanken äcklar mig!

Smärtsammast av allt är inse att om man missar metalgudarna nästa år, så har man missat dem för alltid. Och jag kommer med största sannolikhet att råka ut för just detta. Hade jag bara haft lite mer cash och varit några år äldre så hade jag antagligen inte suttit här och känt mig halvt döende över denna fakta.

Ett bra slut?

Kommentarer
Fred

Painkiller, fan va bra!

Blir nog SRF för min del!

2010-12-10 @ 13:20:49
URL: http://woodsmanfred.blogspot.com/
DELLA

Tycker också de borde köra på världsturne, så att de kan köra deras grej alltså

2010-12-10 @ 18:47:32
URL: http://dellas.blogg.se/
- Alexandra!

Jag tycker dem skulle köra konserter, inte festivaler. Dem säger ändå 'hej då' och enligt mig blir festivaler inte koncentrerade på ett speciellt band.

2010-12-11 @ 09:11:42
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
Fred

Ha ha, vi får försöka ;)

2010-12-11 @ 17:00:38
URL: http://woodsmanfred.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0