We will find the place that love grows

När man pratar om trollen: Två nya band till Sonisphere!
Svenska Imperial State Electric och amerikanska Warrior Soul. Det känns bra.. även om detta, tråkigt nog, var dem sista banden. Hur som helst så får jag lite Sebastian Bach känsla när jag tittar på videon nedan. Antagligen beror detta endast på det långa håret.


Legat på klipporna vid havet och stekt, inklusive badat hela dagen. Gött!

Hit top speed, I'm still movin' much too slow

En månad kvar till Sonisphere (och Mötley Crüe!!!), två månader kvar till Ozzy. Man måste bara älska livet lite extra ibland.

Stod och glodde på mina biljetter till båda evenemangen och kände lyckan, (och att min töntometer steg kraftigt). Hur som helst, detta innebär ju två resor till Stockholm i år, nice. Dock ligger Ozzy konserten på en jäkligt dålig dag. En tisdag mitt i en skolvecka, suck. Det blir gärnet till dit och sedan gärnet hem. Men vafan, det är Ozzy vi snackar om.Drog in till stan med Johanna igår. Strosade runt och diskuterade hur mycket vi älskar Göteborg, speciellt på sommaren. Satt och chillade lite på Espresso House en ganska lång stund, innan vi gick vidare för att köpa en halv special och pommes. Sedan joinade jag några andra kompisar och kollade på bio med dem, Eclipse. Bästa filmen av de tre.

(bloggen är tråkig, men vet allvarligt talat inte vad jag ska göra åt det)


Bye Gothenburg, hello Nässjö and Småland

Redan 1 juli?!
Solen skiner som fan och jag hoppas att det blir lika fint väder imorgon. Tåget till Småland går 8.02 imorgon bitti. Shit, taggad till tusen. Ska pumpa mobilen sprängfull med massa rock n roll. Får se hur länge mina vänner står ut med det. Hur som helst, ha den gött! Hemma på söndag eller något igen


RSS 2.0