Hit top speed, I'm still movin' much too slow

En månad kvar till Sonisphere (och Mötley Crüe!!!), två månader kvar till Ozzy. Man måste bara älska livet lite extra ibland.

Stod och glodde på mina biljetter till båda evenemangen och kände lyckan, (och att min töntometer steg kraftigt). Hur som helst, detta innebär ju två resor till Stockholm i år, nice. Dock ligger Ozzy konserten på en jäkligt dålig dag. En tisdag mitt i en skolvecka, suck. Det blir gärnet till dit och sedan gärnet hem. Men vafan, det är Ozzy vi snackar om.Drog in till stan med Johanna igår. Strosade runt och diskuterade hur mycket vi älskar Göteborg, speciellt på sommaren. Satt och chillade lite på Espresso House en ganska lång stund, innan vi gick vidare för att köpa en halv special och pommes. Sedan joinade jag några andra kompisar och kollade på bio med dem, Eclipse. Bästa filmen av de tre.

(bloggen är tråkig, men vet allvarligt talat inte vad jag ska göra åt det)


Kommentarer
Rock the Music

.. Tack för din kommentar, ja han brukar ha en förmåga att lyckas. Nu har han dessutom lyckats med något lite mer hårt och nytt. Vilket han ska ha en stor eloge för.Rock on .. !!

2010-07-07 @ 18:05:24
URL: http://rockthemusic.blogg.se/
- Alexandra!

Det är nära nu! Det enda som fattas nu är fler band till Sonisphere. Jag menar, dem har öppet mellan 11.00 och 00.00 om jag inte minns fel, det är sju band klara och det ska antagligen vara två scener = på tok för få band! Det står även att fler band tillkommer, ja då är det dags snart tycker jag. :PJag håller verkligen med om att Eclipse är den bästa av de tre filmer som kommit!

2010-07-07 @ 19:48:25
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
- Alexandra!

sv: Jag har hört att Sonisphere tydligen för bara två timmar sen skrev ett meddelande på sin Facebook-sida innehållande orden: "announcement coming very soon..." så det betyder ju att något är på gång. Jag ska hålla utkik!

2010-07-08 @ 17:10:35
URL: http://ninjafruit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0