Stand up, stay true, be hard - the future looks to you

Hårdrockssugen!
Herregud, jag har varit uppe med tuppen två dagar i rad nu. Inte normalt för mig. Men det känns bra, får mycket längre dagar, och det behövs just nu. Har så mycket som jag måste fixa inom en snar tid. Köpa tågbiljetter till Småland, shoppa kläder till Kroatien och massa annan skit.

Det blir inte mycket datorsittande när det är sommar ute. Vilket även resulterar till att uppdateringen är som den är. Så sluta tjata på mig.


Lotta på liseberg, haha-ha!! Blir för övrigt helt jävla bländad av mina vita tänder.


We're all here waiting just for you.

Dunkar Ozzys nya album!
Han gör mig aldrig besviken, och detta albumet är utan tvekan mycket bättre än hans förra, Black rain som släpptes för 3 år sedan redan. Zakk Wylde har ju förresten ersatts med Gus G från Firewind ni vet? Jaja, så länge det handlar om Ozzy så kan inget gå fel.

Just nu måste jag nog säga att Diggin' me down är favoriten. Time är också jävligt go. Kan ju erkänna att detta album gör mig dubbelt så förväntansfull för konserten i höst.


How long must we keep on waiting? The faithful and blind are keepin' me, keepin' me down. How long? 'Cause my faith is breaking. The pure and divine are diggin' me, diggin' me down.


Cause there's more to life than just to live

Tröttheten från gårdagen kommer ikapp nu.
Drog in till stan igår och käkade sushi med My. Därefter gick vi på bio och jag fick mig världens filmbesvikelse. Komissarie Späck var ingen hit alltså. Men lite rolig var den ändå trots allt.

Kändes dock inte helt okej att åka förbi massa skyltar med "METALTOWN" på väg in, och som om inte det vore nog: även åka förbi hela festivalen... utan biljetter. Pain!

Stack och grillade med folk lite senare på kvällen. Lite små kyligt sådär, men mycket trevligt.


School's out for summer...

... No more pencils, no more books, no more teachers dirty looks... you know the rest?

Kan ju inte säga att jag är speciellt orginell när det gäller val av rubrik till detta inlägg. Hur som helst så kan jag inte säga annat än att det är satans gött med sommarlov, äntligen! Men jag kan nog inte komma ifrån att det finns vissa personer som jag kommer sakna så sjukt jävla mycket när vi börjar till hösten igen.
På bilden syns kören på skolavslutingen, som blev en total katastrof. Dock något av det roligaste på länge.

Små news:

ο Methods of Mayhems nya singel hittar ni här.
ο Hela Ozzys album ligger ute på hans myspace, här.
ο Äntligen ligger intervjun med Vince ute på Sixxsense.

I know someone just like you, knows someone just like me

Skulle slänga in detta inlägget igår men hade fullt upp med annat, så det hanmande i utkastet istället.
Hur som helst så höll på att sätta godiset i halsen igår när jag hörde Iron Maidens nya låt El Dorado. Vet egentligen inte om det var för att jag hade förväntat mig något bättre eller om det var för att den var bättre än vad jag hade väntat mig. Men än så länge är den helt okej. Den lär ju nog bli bättre efter ännu några lyssningar.

 


Crashdiet öppnar för ozzy i höst!

Läste en jävligt go nyhet idag:
Crashdiet ska vara förband för käraste Ozzy Osbourne i September. Längtar ännu mer nu. Crashdiet två gånger i sommar/höst. Nice kallar jag det


RSS 2.0