Mustasch

Liseberg, 27 maj 2010

Världens kvalitetsbild med mobilen var allt jag fick igår: svettig, platt och tilldunkad...

Mustasch var som vanligt grymma! Det finns dock en nackdel med att var 168 cm lång längst fram, bland killar som är minst 185 cm. Snacka om att jag var totalt mosad och snacka om att jag fick ett dussintal armbågar i skallen. Men det hör ju till.
Stod och snackade lite med Ralf efteråt, eller nej det gjorde vi egentligen inte för han var tvungen att fly, hahaha. Ni vet ju alla hur Ralf är. Go kille! Extra tokig på hemmaplan...

Cause either you're my best friend or you ain't

Hammerfall är klara för Sonisphere. Hoppas fan att dom öser på rejält nu!


I'd be the light you seek in your darkest hour


Evergrey är ju för jävla bra! Kändes bara bra att påpeka detta lite extra.
Monday Morning Apocalypse är ju det albumet som jag personligen tycker att dem har lyckats bäst med. Kan ju dock bero på att jag inte har lyssnat in mig lika mycket på dem andra albumen. Faktum är att jag knappt lyssnat ett jävla skit på deras senaste. Vilket jag verkligen tycker att jag borde ägna lite tid åt att göra.


Mustasch kommer ju förövrigt till Liseberg den 27 maj.
Detta innebär ju såklart att jag kommer befinna mig där då! Det är ju sällan Mustasch misslyckas med sina låtar. Har det ens inträffat någon gång? Nej tror fan inte det alltså. Men det är antagligen tur att Ralf i alla fall inte ägnar sig åt kör på hel tid. Jag menar med tankte på hur bra det gick i Körslaget.


Ronnie James Dio, rest in peace

Jag citerar Slash: "RIP Ronnie James Dio, one of the best Heavy Metal singers of all time. Ronnie died at 7:45am this morning, but his music will live for eternity.”

Denna dagen har bara blivit sämre, den hann inte ens börja bra. Det första jag får veta är att Dio har dött. Vad fan är det för jävla nyhet att få reda på klockan åtta på morgonen? Dio vars låt Holy diver var min favoritlåt när jag var sex år, så snacka om att den mannen har satt sina spår i min själ. Just nu sitter jag och snyftar till hans låtar. Hade ju verkligen hoppats på att cancern inte skulle ta över. Fan fan fan! Sorgen är enorm. Han var en gud, och kommer fortfarande vara det en lång tid framöver. En del av min barndom har precis dött och det känns förjävligt.....

Och om grädde på moset fick vi även reda på resutlaten för matte nationella. Två toppen nyheter inom loppet av typ fyra timmar. Grymt nice. Inte!


Rock in peace - Ronnie James Dio
☆ 10 juli 1942
† 5 maj 2010


I knew it all along, that it wasn't enoughOkej, cruz får till den rätta blicken känner jag änna då va, rawr!
Solen skiner och livet är gött. Det är torsdag idag vilket innebär att det är fredag imorgon, som i sin tur innebär att det är helg sen! Det är grymt vad veckorna går fort. Snart är det sommar och jag har fan planerat hela skiten. Dröjer inte länge tills jag ligger och steker på en strand i Kroatien och Italien.

Men vad har folk för sommarplaner egentligen?
Olika musik evenemang, typ festivaler och sånt är ju klart som korvspad! Det är ju trots allt en jävligt viktig del i en sommar... Men utöver det liksom?


When nothing else matters

Crashdiet i Rivstartstudion kl 07.50 på måndag, 10 maj.
Varenda jävel borde sitta bänkad framför tvn och slå på tv6 då! Tänkte bara säga det för er som inte vet, viktig information liksom!


I've been through hell, and I'm never goin' back


Mr. Mick Mars fyllde ju för sjuttsingen år igår, grattis gamle man!

Läste ju även att Heaven & Hell inte ska till Sonisphere i sommar? Jag som ville se Dio. Detta suger ju riktigt hårt............

Spread our wings and things will be okay


Ozzfest lockar jävligt mycket må jag säga...


RSS 2.0