Here's the deal:

... One more bottle and we go home.
Sitter här och är lite smått förbannad. Tror knappast någon han missat Gund N' Roses spelning i Irland häromdagen? När ska dom sluta gå på sent egentligen? Enligt min åsikt så visar det bara att dem inte ens förtjänar att så på scen.

Jag måste faktiskt förklara my anger just nu: Efter att ha läst Slash's biografi så har jag blivit riktigt förbannad på Axl. Jag gillar inte honom, jag gör verkligen inte det. Folk snackar om att han hade en svår uppväxt och det enda med det andra, och på grund av det har han blivit som han är. Men det tror jag inte en sekund på. Vem av alla rockstjärnor hade inte en svår uppväxt till att börja med?

Efter att få läsa det som Slash skrev i boken, (visserligen var det Slash syn och historia på det hela) om hur sent dem gick på scen varje spelning, och att det bara blev senare och senare för varje gång gör mig så pissed. Så tycker jag bara det är sån jävla dålig stil. Att Axl bara kunde sitta och vägra gå på när det stod flera tusen fans och bara väntade på att dem skulle inta scen.

Så därför tycker det är så jävla rätt av publiken: Att bua och kasta flaskor på dem, (flaskorna är väl iofs inte helt okej dem heller men det borde få Guns att fatta snart?). Det är ju verkligen inte så konstigt, Guns är knappast värda mycket bättre med tanke på allt. Man hade ju kunnat hoppas på att dom skulle mogna lite och inse att det inte är okej.

Jag kanske borde lugna mig lite. Låter som om jag hatar dem vilket jag verkligen inte gör. Tycker bara att stilen dem kör med är oacceptabel. Fick bara ett sånt jäkla ryck efter att jag läste detta i tordags. Argh!


Jag skrattar verkligen åt det här. Fast samtidigt så gråter jag lite inombords!

Kommentarer
josefin

jag älskar guns och axl rose,men att gå på scenen 40minuter efter avsatt tid det är bara så jävla dåligt. har ännu inte läst slash's bok. men håller med dig. snart kommer de som älskar och beundrar axl rose och guns tröttna på det. axl säger ju att han bara går in på scen när han känner sig "redo". istället borde han börja respektera sina fans och visa sin uppskattning mot dom. och sluta bete sig som en jävla diva!!

2010-09-04 @ 22:27:18
URL: http://jcsl.blogg.se/
Vanadesse.

Nej han e knappast spec fager längre. Tur för han att han kan leva på gamla meriter o ändå få vilken brud han vill för att han e just Vince Neil ;)Håller med om Axl. Tycker att han borde inse att det inte är okej att hålla på som han gör. Fast iochmed att han ÄR just Axl så kommer han nog tyvärr bara gå på senare o senare bara för att visa vem som bestämmer och han kommer ju undan med det.

2010-09-05 @ 13:21:36
URL: http://vanadesse.blogg.se/
Frixxie

Sv: jag måste få hålla med, han börjar bli lite barnslig, det kanske räcker nu liksom. såg på youtube på videorna, haha vet inte om man ska skratta eller gråta, visst dom har betytt jävligt mycket för mig under mina år som glamrockare men vafan, nu kan han väl ge sig :)

2010-09-05 @ 18:31:41
URL: http://fredriksvensson.blogg.se/
Frixxie

Sv:haha ja jag har ju det, wiho!! och mer ska det bli!!

2010-09-05 @ 20:17:29
URL: http://fredriksvensson.blogg.se/
Vanadesse.

Haha tack som fan ;D

2010-09-06 @ 16:52:41
URL: http://vanadesse.blogg.se/
- Alexandra!

Det är riktiga diva-fasoner det där alltså, förstår liksom inte vitsen med att MED FLIT gå på scenen för sent. =/

2010-09-07 @ 10:37:23
URL: http://ninjafruit.blogg.se/
johanna

Fy fan vilket jävla fiasko trodde han hade slutat med att vara en sån idiot. Axl borde verkligen inse att det han håller på med inte är rätt. Usch dumma Axl!!

2010-09-08 @ 18:15:40
URL: http://jojjohannas.blogg.se/
Veronica

Jag kan hålla med dig till viss del. Men att vara incestbarn gör en knäpp. Alla har sin bakrund, axl sin egna, men det är ingen anledning att gång på gång svika sina fans. Det har hänt en del senaste åren med honom. Jag träffade honom efter hans konsert här i stockholm 2006, bara då hade det börjat gå utför.. nu är han nästan pinsam. Och jag är ett stort Axl fan.. :/

2010-09-11 @ 16:56:53
URL: http://veronicafredriksson.blogg.se/
Bitter Sweet And Twisted

Gud vad jag älskar irländare! xD

Axl and the Sunshineband kom försent när dom var på sweden rock festival också, en hel timme för sent och en hel timmes övertid.... Och inte hörde man något heller, så fjärde dagen kunde man ju ha skitit i :/

2010-09-16 @ 20:54:58
URL: http://bittersweetandtwisted.blogg.se/
imabird

Guns n roses er virkelig ikke verdt en dritt uten Slash! Hater Axl Rose, mest usympatiske artisten jeg vet om... Og det nye bandet hans kan ikke spille heller...Bra blogg btw :)

2010-09-27 @ 22:02:58
URL: http://imabird.blogg.no

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0