Hardcore Superstar + support

Lisebergshallen, 15 april 2011

Det är inte ofta man får en Simon Cruz i huvudet!
Men det är alltid trevligt med överraskningar må jag säga. Utöver att han stagediva rakt på mig så var Crashdiet som vanligt utomordentligt bra när det gäller själva spelningen. Även The 69 Eyes, som jag aldrig sett live förut, var riktigt bra.

Vad har jag då att säga om huvudakten?
Front row framför Jocke Berg och gänget! Tror inte ens jag kan riktigt beskriva hur jäkla klockren röst han har. Och det är knappast någon överraskning när jag säger att Hardcore Superstar gjorde att grymt framträdande. Tror egentligen inte jag behöver säga mycket mer än att det var awesome!In its dawn of grace

Ett litet studiebesök till Ullared med skolan är väl aldrig fel?
Det var en jäkla tag sedan jag var där sist, och ärligt talat så trodde jag inte jag skulle hitta en enda pryl. Hade tydligen fel. Fyndade ett nitbälte i läder för 69 ynka spänn och en rad andra saker. Men de viktigaste fynden att nämna är dock Iron Maiden dvderna Life after death och The early days (part 1), konsertdvdn med Judas Priest Live Vengeance '82, Amon Amarths platta Surtur rising samt ett bäddset med AC/DC.

Har en känsla av att någon kommer sova gott framöver...
Young and restless, living on a edge of a dream

Det är fördjävligt vad fort tiden går!

Denna veckan har rullat på i rekordfart och jag har hunnit med typ noll saker, förutom massa arbete inför en företagsmässa i skolan, (därav utstyrseln på bilden). I början på nästa vecka har jag tre prov, så jag antar att jag vet vad jag borde göra i helgen.

För övrigt är jag sugen på att starta en ny blogg. Designen fuckar sig fortfarande och menyn ligger fortfarande åt helvete, trots att jag återställt kodmallen och bytt stilmall. Känns som om det skulle varit nice att börja om och skriva om lite intressantare saker. Nå väl, det tåls att tänka på. Ha en kick ass helg!

RSS 2.0