Avatar, Evergrey och Mustasch

Fyller detta inlägget med några bilder från årets Kulturkalas. Jag behöver muntras upp rejält nu när skolan precis har börjat, och regnet bara öser ner. Visserligen känner jag mig bara illa till mods när jag ser dessa bilder och inser att jag antagligen måste vänta till Motörhead i December innan jag får livemusik igen. Abstinensen efter livemusik bara kryper fram mer och mer för varje dag som går, sakta och plågsamt. (Dramatisk känsla på det sista, tack!).

Anyway...
Bild 1, 2: Avatar, Kungstorget. En bra spelning med ett band som jag aldrig tidigare sett live förut. Synd att ljudet på sången var ganska dåligt, hördes inte alls bra där jag stod. I sin helhet så var det i alla fall riktigt bra. Är inte så bekant med bandet och deras låtar, men verkligen något som jag skall lyssna mer på!
Bild 3, 4: Evergrey, Kungstorget. Inte alls samma setlist som tidigare spelningar i år. Körde några låtar från de gamla plattorna inför deras USA-turné som drar igång snart om jag inte misstar mig. I vilket fall så var det kul att höra lite andra låtar också, bland annat »Misled« från In Search of Truth-plattan som jag filmade. Kort men sviiiiiiiiinbra spelning. Fast Evergrey är alltid bäst.
Bild 5: Mustasch, Götaplatsen. Körde det gamla vanliga som de brukar. Det var bra. Heja IFK! Enough said...


Black illusion is all I ever see

Idag är det kepsigt väder!
Behöver nya byxor och skit till skolan, så det skall jag åka och köpa nu.

From loss into your embrace

Allt detta eviga tjat om Evergrey, MEN...
äntligen skall jag få se dem igen, för tredje gången detta år! Det är så jävla underbart så jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Ikväll klockan 22.00 tänker jag alltså befinna mig på Kungstorget. (Göteborgs kulturkalas f.d Göteborgskalaset denna vecka för er som undrar). Jag förväntar mig inget annat än att det kommer vara hur bra som helst. Senaste plattan sparkar ju stjärt, vilket alla deras tidigare plattor också har gjort och fortfarande gör + att bandet har en sjuk scennärvaro.

Blir antagligen Mustasch på lördag också, förhoppningsvis med Johanna som kommer hem från Norge över helgen.


Marcus på Sweden Rock

I'm just a dreamer...Filmade bara små snuttar från alla låtar (förutom Saints of Los Angels, dunno why). Här är några klipp i alla fall.

Ja, just nu sitter jag och drömmer jag mig tillbaka till Sonisphere 2010, leråkern utan gränser. Kan inte förstå att det redan är ett år sedan jag var där. Tiden rinner iväg, fort som fan!

Jag fick i alla fall, efter lång väntan, äntligen se älskade Mötley Crüe. Det var för dem jag åkte dit, resten av banden var bara plus. Front row dessutom... Jag kan dö lycklig! ♥


Kicking and screaming

Musikvideon till Sebastian Bachs låt Kicking and screaming ligger nu ute.

Well, jag tycker att låten är ganska bra. Kanske inte riktigt på samma nivå som många av låtarna på hans förra platta Angel down. Men efter att ha hört denna låten så är jag väldigt förväntansfull inför det slutliga resultatet av hela albumet, som släpps i slutet av september. Det återstår att se... Eller ja, höra är väl kanske ett bättre alternativ dock.

EDIT: Okej, låten är grym. Bättre och bättre för varje lyssning. Introt dödar mig. Score!
EDIT 2: Lyssnat på 30 sekunders smakprov på alla låtar. I'm alive och dream forever dödar!

49% motherfucker, 51% son of a bitch!


Knappast någon nyhet att Lemmy är världens coolaste man?

Insåg att det var jävligt länge sedan jag läste en bok, eller överhuvudtaget ens rörde en bok. Påbörjade i vilket fall Lemmys White line fever härom dagen, det var verkligen på tiden! Får ju snart bevittna gubben live också. Om lite drygt fyra månader står han förhoppningsvis livs levande på scen - världens coolaste man! Det är grejer det...

Träffade för övrigt på Mikkey Dee när jag var på promenad hemma hos mormor och morfar i onsdags. Tydligen bor han i samma område som dem. Det var verkligen mer än jag visste. Well, skall återgå till mitt läsande igen.

RSS 2.0