Avatar, Evergrey och Mustasch

Fyller detta inlägget med några bilder från årets Kulturkalas. Jag behöver muntras upp rejält nu när skolan precis har börjat, och regnet bara öser ner. Visserligen känner jag mig bara illa till mods när jag ser dessa bilder och inser att jag antagligen måste vänta till Motörhead i December innan jag får livemusik igen. Abstinensen efter livemusik bara kryper fram mer och mer för varje dag som går, sakta och plågsamt. (Dramatisk känsla på det sista, tack!).

Anyway...
Bild 1, 2: Avatar, Kungstorget. En bra spelning med ett band som jag aldrig tidigare sett live förut. Synd att ljudet på sången var ganska dåligt, hördes inte alls bra där jag stod. I sin helhet så var det i alla fall riktigt bra. Är inte så bekant med bandet och deras låtar, men verkligen något som jag skall lyssna mer på!
Bild 3, 4: Evergrey, Kungstorget. Inte alls samma setlist som tidigare spelningar i år. Körde några låtar från de gamla plattorna inför deras USA-turné som drar igång snart om jag inte misstar mig. I vilket fall så var det kul att höra lite andra låtar också, bland annat »Misled« från In Search of Truth-plattan som jag filmade. Kort men sviiiiiiiiinbra spelning. Fast Evergrey är alltid bäst.
Bild 5: Mustasch, Götaplatsen. Körde det gamla vanliga som de brukar. Det var bra. Heja IFK! Enough said...


Kommentarer
† ELIN SVANOLD

Sv: Tack detsamma! ;)

2011-08-29 @ 19:20:25
URL: http://morbidoutlook.se
Julia

Sv; alla orkar mig hihi:D

2011-08-29 @ 22:03:15
URL: http://juliasundstroms.blogg.se/
Therese

Tycker synd om dig!...... Not :M

2011-08-30 @ 10:53:43
URL: http://theeereeeseee.blogg.se/
Mr.MASA

Svar: Haha, nä det är nog inget man tänker på om man inte har ganska tråkigt och bestämmer sig för att kolla igenom sin Edguy samling :P hehe

2011-08-30 @ 19:45:59
URL: http://mrmasasweden.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0