Hell is for children

Bloggen går utför. Jävligt mycket utför!
Har funderingar på hur jag kan få liv i den igen. Kom mer än gärna på förslag vad man vill läsa om. Tar en paus så länge...


Rocknytt | Metal rules | Blabbermouth | SixxSense | Bring back glam

Metal of Hymns

Nyheten om att Manowar kommer till Sverige i slutet av Mars har väl ingen missat hoppas jag?
Biljetterna släpps den 24 januari och konserten kommer äga rum här i Göteborg, Trädgårn rättare sagt. Visst låter det jävligt lockande? Tycker dock att biljetterna är en aning dyra, men älskar Manowar så det är ju faktiskt värt. Väldigt värt. Hänvisar till ett gammalt inlägg med lite trevlig information om just Battle Hymns.

All in the name of rock n' roll

Idag mina vänner är det trettio år sedan mitt absoluta favoritband bildades!!!!!!!!!!
Mötley Crüe. Bandet som tog mitt hjärta med storm. Ett band jag är uppvuxen med, men framför allt ett band som jag på senare tid börjat avguda. Fyra fantastiska killar, nu mera gubbar, som spelar den musik som jag älskar mest.

De har en del i bagaget, både upp- och nergångar, men även framgångar som en gång i tiden haglade över dem på rekordtid. Är otroligt lycklig över att ha fått bevittna detta band live från första raden.

Children of Bodom - Was it worth it?

Idag släpptes CoB's nya låt på facebook och den är så bra så jag dööööööör. Har lyssnat på den konstant i två tre dagar typ, den har ju legat uppe på youtube ett tag. Om resten av skivan, Relentless Reckless Forever, är lika bra som denna låten så har jag inte mycket att klaga över. Albumet kommer bli fett, no doubt!

Och ännu en gång har jag en anledning till att vara pissed över min minderåriga ålder. Bara en vecka innan dem kommer till Göteborg den 25 mars har jag hunnit fylla år. Sjutton ja. Bara.


Takes me down to the palce below

Tysk power metal.
Jag har fallit så hårt för Gamma Rays platta To the metal. Hela albumet är helt lysande - fullkomligt briljant. Det första spåret, som går under titeln Empathy, är så brutalt bra. Även Shine Forever går rakt in i hjärtat på mig...

Denna genre - power metal, är något som gör mig väldigt knäsvag. Dessutom är det något speciellt med just tysk power metal. Listan på grymma tyska power metal band blir lång: Avantasia, Blind Guardian, Edguy, Freedom Call, Gamma Ray, Helloween, Primal Fear med fler... Ni ser ju själva.

Mr. Masa hade en väldigt intressant tanke angående låten I want out. Frågan är väldigt individuell och alla tolkar svaret väldigt olika. Värd att kika på. >Mr.Masa

I refuse to be brought down by you

Death metal är oftast inte my cup of tea.
I grund och botten är jag ju mer för glam och sleaze. Men idag så känns lite melodisk death bra.


Har förövrigt lagt vantarna på Kat von Ds senaste bok. Behöver jag ens nämna hur bra den är?


RSS 2.0