Sweden rock, del 2
JUDAS PRIEST
Vetskapen om vilka som stod på scen var mäktig, det kändes riktigt jävla stort! Själva konserten i sig var väl inte särskilt märkvärdig enligt mitt tycke, men den var helt klart bra och Rob har verkligen en pipa som ingen annan. Jag kunde riktigt känna hur jag fick gåshud under några låtar när han kom upp i vissa toner.

Det är dock hemskt tråkigt att K.K Downing slutade så hastigt nu inför sista världsturnén, men i ärlighetens namn så tyckte jag att hans ersättare, Richie Faulkner, gjorde ett utmärkt jobb... Inget snack om den saken.

Åååååh, vad det känns grymt att ha sett dem. Helt fucking unbelievable!! (Citat, 0:30)

Sweden rock, del 1

Det kanske är dags nu?
I brist på annat så tänkte jag ta mig tid att skriva lite om några av spelningarna på SRF. Tråkigt nog så kan jag aldrig formulera mig ordentligt nu för tiden, så detta kommer antagligen sluta i en halvsömning, flummig sörja...

ACCEPT
Var förvånansvärt bra enligt min åsikt, de överraskade mig rejält faktiskt. Tyckte att de hade bra tryck och en bra setlist. Sen så kan jag väl dock inte påstå att jag är så jätteinsatt i dem, men de är ett bra band och senaste plattan Blood of the Nations ligger absolut högt rankad på listan över bra plattor 2010.

JOAN JETT AND THE BLACKHEARTS
Självklart blev jag akut pissnödig och var tvungen att springa på toa mitt under spelning, men jag måste säga att man hörde I love rock n roll ganska bra inifrån toaletten också. Hur som helst, bortsett från min tid inne på toaletten så var spelningen och Joan jättebra. Hade väl visserligen varit mer legendariskt om det var The Runaways som stod på scen istället, men ja bra minst sagt.

 

GWAR
Detta var nog antagligen den töntigaste spelningen jag någonsin varit med om. Mitt uppe i allt skall sångaren rövknulla ett löjligt litet låtsasdjur med sin halvmeterlånga löskuk, så att fakeblodet sprutar ut över publiken. Vissa verkar anse att det är brutalt och jättefräckt, jag ville mest bara skratta. Men som jag har förstått det så är det tydligen hela deras image, dvs vulgära låttexter och sådant scenbeteende. Insåg att Gwar inte riktigt var min cup of tea...

SAXON
Jo tack, det var jävligt bra det där. Att de dessutom körde igenom hela Demin and leather-plattan gjorde ju inte saker och ting sämre precis. Tror jag var uppe bland molnen där ett tag, för gud så bra det var!


Dags för nästa festival

Metaltown, metaltown, metaltown!
Japp, nu bär det av igen. Visserligen inte särskilt långt, bara en kvart med bil (/nästan tre timmars promenad om man så vill) hemifrån, but still. Just nu sitter jag och taggar med Evergreys senaste platta Glorious Collision, den är så galet bra, eller rättare sagt Evergrey är så galet bra! Trots att det inte ens är en vecka sedan jag såg dem senast på Sweden Rock så kan jag inte vänta tills jag står där framför scenen igen.

Evergrey på Sweden Rock!
Nu när jag ändå maler på så jävla mycket om Evergrey i detta inlägget, så kan jag ju lika väl passa på att slänga in några bilder från SRF.
EVERGREY
Så sjukt bra spelning. Så jävla lycklig tjej längst fram, nörd och sjöng med i alla låtar. Love!

It's better this way, to avoid our misery

Ikväll blir det Danko Jones!
Skall snart bege mig iväg till Liseberg med Johanna och Emma för att bevittna Danko Jones för första gången. Klockan 20.00 börjar de spela och vi tänkte vara på plats klockan 16.00, vilket innebär att jag måste rusa in i duschen snart. För övrigt så kommer bilder från Sweden Rock någon gång snart, tror jag.


Let us prey, call for the priest

Hur jävla frän är inte denna underbara tshirt?Hemma från Sweden Rock igen.
Judas Priest strömmar just nu ur mina högtalare och jag har fortfarande inte landat på jorden än. Helt plötsligt är jag tillbaka i Göteborg igen. Vad fan hände? Jag skulle lätt kunna stanna i Sölvesborg ett bra tag till.

Fick för övrigt uppleva en ytterst otrevlig känsla när Expressen kom och tryckte upp både kamera och mikrofon i nyllet på mig den sista festivaldagen. Frågor om Ozzys spelning på kvällen var vad de hade att ställa. Tror ni att jag hade några vettiga svar? Nej, jag lät mest korkad. Och som om det inte vore nog med det, så läggs skiten ut på internet... Bjuder påt. Lagom sleten!


Nu jävlar!Om några timmar, dvs typ sex, åker jag ner till Sölvesborg!
Som ni helt säkert redan har förstått så är det Sweden Rock som gäller. Jag kan ju meddela att jag är så fruktansvärt pepp just nu, något så in i helvete alltså. Tvivlar dock på att denna festival hamnar ens i närheten av ett helvete. Satsar mer på att jag kommer befinna mig i himmelriket under dessa tre dagar.

En satans massa bra band...
Ni kan inte påstå annat, eller hur? Evergrey står högt upp på min lista med band som skall prioriteras. Däribland även Ozzy, Whitesnake, Helloween, Black Label Society, Accept, Saxon och självklart Judas Priest. Äsch, why not rabbla upp några fler när jag ändå håller på? Rob Zombie, Duff MaKagans loaded, Ghost, Raubtier, Queensrüche.......

Tänkte för övrigt leta rätt på denna bruden också, bara för att göra det ännu mer awesome.

(Nej, men gud så trevligt att jag gör ett inlägg för en gångs skull. Imponerande Daniela, mycket imponerande. Märker att det hinner gå hundra år mellan det att jag faktiskt anstränger mig för att skriva några rader... Har seriösa problem med att formulera mig. Hejs svejs!)

RSS 2.0