Sweden rock, del 1

Det kanske är dags nu?
I brist på annat så tänkte jag ta mig tid att skriva lite om några av spelningarna på SRF. Tråkigt nog så kan jag aldrig formulera mig ordentligt nu för tiden, så detta kommer antagligen sluta i en halvsömning, flummig sörja...

ACCEPT
Var förvånansvärt bra enligt min åsikt, de överraskade mig rejält faktiskt. Tyckte att de hade bra tryck och en bra setlist. Sen så kan jag väl dock inte påstå att jag är så jätteinsatt i dem, men de är ett bra band och senaste plattan Blood of the Nations ligger absolut högt rankad på listan över bra plattor 2010.

JOAN JETT AND THE BLACKHEARTS
Självklart blev jag akut pissnödig och var tvungen att springa på toa mitt under spelning, men jag måste säga att man hörde I love rock n roll ganska bra inifrån toaletten också. Hur som helst, bortsett från min tid inne på toaletten så var spelningen och Joan jättebra. Hade väl visserligen varit mer legendariskt om det var The Runaways som stod på scen istället, men ja bra minst sagt.

 

GWAR
Detta var nog antagligen den töntigaste spelningen jag någonsin varit med om. Mitt uppe i allt skall sångaren rövknulla ett löjligt litet låtsasdjur med sin halvmeterlånga löskuk, så att fakeblodet sprutar ut över publiken. Vissa verkar anse att det är brutalt och jättefräckt, jag ville mest bara skratta. Men som jag har förstått det så är det tydligen hela deras image, dvs vulgära låttexter och sådant scenbeteende. Insåg att Gwar inte riktigt var min cup of tea...

SAXON
Jo tack, det var jävligt bra det där. Att de dessutom körde igenom hela Demin and leather-plattan gjorde ju inte saker och ting sämre precis. Tror jag var uppe bland molnen där ett tag, för gud så bra det var!


Kommentarer
Seance

Cool blog! Intressant att läsa om dina upplevelser på SRF speciellt Saxon som jag missade p.g.a. bandkrock. Har lagt upp Sweden Rock Festival 2011 Part I och II på min blog det finns även inlägg från tidigare SRF om det skulle vara av intresse.

2011-06-28 @ 00:40:18
URL: http://seance.blogg.se/
Frixxie-Rock N Roll Heaven

Sv: tackar så mycket!! :D

Japp bilden är från sonisphere.Ja det är tråkigt, men jaja, shit happens.

2011-06-28 @ 13:31:18
URL: http://fredriksvensson.blogg.se/
Anna

Haha sant. Det ska jag verkligen göra! Hade vart så underbart att få se dem live nån gång :)

2011-06-28 @ 14:00:13
URL: http://aannabelle.blogg.se/
Della

Gwar, HAHAHAHHAHASV:

HAHA #2. Nu när du säger det kan man faktiskt tro det! Men det är en spegel :)

2011-06-28 @ 20:15:18
URL: http://dellas.blogg.se/
sanibo

SATAN VAD KUNG!

hahaha och Gwar, jisses vad jag avskyr dem, så brutalt dåliga.

2011-07-09 @ 17:36:31
URL: http://ssanibo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0