Jag är hyper!

Det finns få ställen som slår ett soligt Göteborg. Idag var det ett perfekt väder för att ta slänga på sig jeansjackan och sätta solbrillorna på snoken, för att sedan ge sig ut och få i sig lite D-vitamin.

Hur som helst, dagens ärende var en sväng till Musikbörsen. Hade siktet inriktat på en Yamaha APX500, men den kändes för liten och tunn. Föll istället helt oväntat pladask för en svart Fender CD-140 SCE som jag stället köpte. Så nu sitter jag här med mungiporna bakom öronen och med gitarren i famnen. Jag kan ju knappast klaga!

Fick även lite ärenden gjorda på Scandinavium igår också. Hämtade ut Iron Maiden biljetterna, samt köpte en biljett till Hardcore Superstars spelning här i april. Kändes bra att äntligen få det ur vägen.

Birthday celebration!

Det känns som om mina vänner känner mig väldigt väl!
Gårdagen spenderades hemma hos mig med mina favoriter. Kvällen gick i princip ut på att äta så mycket man bara orkade, vilket resulterade i att det blev en hel del. Fick några presenter att öppna. Innehöll en äckligt snygg väska och en nallebjörn klädd med nitarmband, döskallescarf och en "I ♥ pain"-pin i örat. Vem fick förresten inte det snyggaste kortet?!?!

Dagens planer är kalas med hela tjocka släkten... men först ska jag käka upp min muffins!


Min meny ligger fortfarande åt helvete. Funderar på att börja om hela designen from scratch. Vilket av de kommande decennierna det blir är ännu obestämt. Skämt åsido, jag ska ta tag i skiten så snart jag har tid.

Big 4 till Sverige!

The big 4 tar vägarna förbi Sverige!
Det vill säga Metallica, Megadeth, Anthrax och Slayer, kommer till Göteborg i Juli! Samma helg som Iron Maiden, verkligen passade för de som åker långt och vill gå på båda spelningarna. Två flugor i en smäll!


För övrigt så har min meny hoppat bort och hamnat längst ner. Tacksam om någon kan hjälpa mig fixa tillbaka den.

RSS 2.0