You've got another thing coming

Jag har en liten känsla av att min sommar kommer bli jävligt bra.
Jag trodde att jag skulle missa SRF även detta år, men min far överraskar ibland. Efter att han (äntligen) insett att han skulle missa Judas Priest kastade han sig framför datorn och bokade två biljetter. Visserligen bara 3-dagars men det gör inte mig något. Hardcore Superstar och Crashdiet är, enligt min åsikt, de enda sevärda banden den åttonde, och dem har jag redan sett ett x antal gånger ändå.

För övrigt så har jag köpt biljetter till Motörhead i december och är helt fast i denna låten.

Master of puppets

Mina marknadsfynd för 250 spänn idag!
Jag är så jäkla nöjd, med tanke på att det annars är så äckligt dyrt med bandtröjor i vanliga fall. Ännu trevligare är det när försäljaren får med mig på världens diskussion angående plattor, konserter och band.
Hur som helst, ni ser ju själva hur fina tröjor jag unnade mig att köpa.För övrigt så har jag inte glömt av Mick Mars 60-årsdag i onsdags. Han är en kämpe!

This is gonna hurt

SIXX A.M. - THIS IS GONNA HURT (2011)
I think the term I'm looking for is  O M G... Sixx A.M har gjort det igen! Deras andra album, This is gonna hurt,  släpptes idag och det låter så jäkla bra. Sista spåret Skin väckte så många känslor att jag fick gåshus och tårar i ögonen. För övrigt tycker jag att de har lyckats med varje spår. This is gonna hurt och Deadlihood kan jag dock klassa som snäppet vassare än alla de andra.

01. This Is Gonna Hurt
02. Lies of the Beautiful People
03. Are You With Me
04. Live Forever
05. Sure Feels Right
06. Deadlihood
07. Smile
08. Help Is On the Way
09. Oh My God
10. Goodbye My Friends
11. SkinLåten Lies of the beautiful people har ju legat ute ett bra tag nu, och med det som underlag innan skivan ens släppts så kunde jag nästan ana på ett ungefär hur plattan skulle te sig. And I was right...

RSS 2.0