Under blood red skies


Bra musik, idag till mestadels bara Judas Priest, har gjort det a little less painful att ta sig igenom denna dag fylld av regn och förbivirvlande höstlöv.

Började dagen med att få en fet I'm screwed-stämpel mitt i pannan.
Är det alltid lika roligt att få reda på saker när det är på tok för sent för att kunna vidta några som helst åtgärder? Åtgärder som förhoppningsvis förhindrar att man misslyckas fatalt. Eller i detta fall, inte bli totalt misslyckad. Inte fan har jag haft en tanke på skolfotografering. Varför skulle jag? För vad det gäller skolfoton, så har jag aldrig haft några höga förväntningar ändå.

Ser fram emot att få föreviga mig själv tillsammans med min fina utväxt. Kunde inte tänka mig något bättre. Helt seriöst, fan vad grymt. Nej, helt ärligt så bryr mig faktiskt inte, har bara skrivit ett helt inlägg om detta...

Khaos Legions

ARCH ENEMY - KHAOS LEGIONS (2011)
Denna plattan är briljant, från början till slut. Är faktiskt det enda jag har lyssnat på den senaste veckan. Har med andra ord fastnat totalt. Insåg dessutom att jag i princip har starrat varenda låt på denna skivan på spotify.

Att jag tycker att denna plattan är en av de bättre de har gjort, fastställde jag redan efter de två första lyssningarna efter att den släppts. Kan dock inte riktigt sätta fingret på varför den är så jävla bra. Låtarna känns fulla med melodi, samtidigt som de är riktigt tunga.

Jag har mina favoriter, bland andra Under black flags we march, Secrets, Through the eyes of a raven, Cult of chaos och No gods, no masters. Men som jag sa innan, så är ju nästan hela skivan favoritmärkt på Spotify.


01. Khaos Overture (intro)
02. Yesterday Is Dead And Gone
03. Bloodstained Cross
04. Under Black Flags We March
05. No Gods, No Masters
06. City Of The Dead
07. Through The Eyes Of A Raven
08. Cruelty Without Beauty
09. We Are A Godless Entity (Instrumental)
10. Cult Of Chaos
11. Thorns In My Flesh
12. Turn To Dust (Instrumental)
13. Vengeance Is Mine
14. SecretsDr. MartensTog mig en välbehövd shoppingtur med mamma idag.
Hittade inte särskilt mycket av det jag egentligen skulle ha, tyvärr... Men ett par Dr. Martens roffade jag allt åt mig inne på Shock i all min iver. Förstår inte varför jag aldrig ens tänkt tanken att skaffa sådana innan, helt underbara! Införskaffade mig även en väska/portfölj i läder härom veckan. Äntligen får jag plats med alla anteckningsblock och böcker från skolan utan problem.

The unlucky minority


Sister - The unlucky minority
Ny video med dessa apsnygga grabbar. Spår nummer åtta på deras debutplatta Hated! Man måste bara älska detta...

We're all for the glory


Fierce make up á la Mary Kay!
Var inbjuden att agera sminkmodell hos Mary Kay idag med två av mina bästa vänner. Så otroligt mycket make up överallt. Jag ville bara kasta mig över det på direkten!

Anledningen till varför vi var där var för att de hade en utbildning för nya säljare och behövde modeller. Vi blev alltså inte sminkade av någon, utan fick själva lägga sminket genom att bli guidade. För min del blev en sotning i gråsvart och världens snyggaste blodröda läppstift på läpparna. Sorgligt nog fick jag fylla i det med klarrött när jag kom hem... I vilket fall så var det skitkul och jag lärde mig massor.

Fin mördarblick jag får till på bild ett...

RSS 2.0