Dressed up in leather, whiskey on my breath

Episk fylla, grymma polare och en spelning med Gasoline Stars som sparkade stjärt. Var min helg i Brastad lyckad eller var den lyckad? 

Jack och cola all in och sen var festen igång. Var väl synd att säga att det nyktra tillståndet varade särskillt länge. Det försvann ganska fort, i alla fall för Bella. Men kul hade jag, och bakfylla slapp jag.
 
Nu ska jag chilla jävel på nyår. Gott nytt år!

Kreator, Morbid Angel & Nile

Senast jag befann mig på Trädgårn var för att bevittna Steel Panther ännu en gång. Igår kväll var det helt andra bullar när Kreator, Morbid Angel och Nile äntrade scenen. Nile fick stryk av Morbid som i sin tur fick rikligt med spö av Kreator. Well, I'm not surprised.
KREATOR
De öppnade jävligt starkt och lät spelningen stegra sig successivt för varje låt. Jävligt grymt att det körde ganska många låtar från senaste plattan Phantom Antichrist, vilken är en helt lysande platta. Självklart glömdes inte Pleasure to kill bort då den låten faktiskt verkar vara den som alla taggar till lite extra på. Spelningen bjöd i alla fall på röj utan dess like, och i publiken uppenbarade sig både en circle pit och en wall of death. Hur töntigt jag än må tycka att det är, så var det jävligt kul att se på Trädgårn.

I väntan på nästa Kreator-spelning på Sweden rock 2013 så blir det lite Europe och Mustasch @ Scandinavium på lördag. 

Corroded

I fredags var det ös med Corroded.
Trodde jag skulle ligga hemma och ruttna i soffan, men icke. Drog till Sticky med två vänner för att se Corroded för andra gången. Och även denna gång så levererade de en jävligt bra spelning. De må klassas som radiorock av de flesta, men jävligt bra radiorock i så fall.
Mycket trevligt kväll men sköna norrlänningar. Kanske dock innehållande lite väl mycket tabasco för min del. Sölade helt ovetande i mig en motherfucker-shot. Men lika glad var jag för det, trots att det brann som in i helvete i hela munnen minst en halvtimma efter. Varm och go var jag i alla fall på min promenad hem sen.
 
Ute i väst i -15, helt oberörd av kylan... Restultat av tabascon, Daniela gone mad eller bara viking? Ingen aning...

RSS 2.0