We rocked, went crazy and far beyondHur fierce är inte dessa?!
Införskaffade mig ett par nya skor idag, från Sixtyseven. De är så sjukt jääävla apsnygga på. Jag vet fan inte vart jag ska ta vägen. Känns rätt bra att bli typ sju centimeter längre också. Åh, jag är så äckligt nöjd över mitt köp. Överväger nästan om jag ska sova med dem på i natt. Kanske? Kanske inte? Ah fast ne.

Graspop Metal Meeting 2012

Någon mer än jag som verkligen inte orkar se denna line up?
Nu är jag fan redo att dö, och detta pga att jag inte kommer befinna mig i Dessel den 22-24 juni i sommar. Black Sabbath, Amon Amarth, Motörhead, Slayer, Megadeth, Dimmu Borgir, Children of Bodom, Sebastian Bach, DevilDriver och Exodus, för att bara nämna några. Skämtar de med mig? Nope, tyvärr inte.

Jag skulle kunna offra diverse kroppsdelar för att få byta ut Sweden Rocks line up med denna. Eller nej, inte byta ut helt, låna hit några band skulle bli perfa. Kan ju inte påstå att Sweden Rocks bandsläpp är så jättefantastiska för tillfället, men grymt lär det bli ändå!

Well, jag skall inte hänga läpp. Amon Amarth kommer ju trots allt till Göteborg i mars, och det tänker jag absolut inte missa!

Mick Wall - METALLICA
Oh god vad jag skall läsa!
Inom en snar framtid skall jag ta reda på om denna boken, om Metallica, är något att ha. Har egentligen ingen aning om varför jag köpte den med tanke på hur många olästa böcker jag har i min bokhylla: Welcome to the jungle med Guns N' Roses, Lemmys White line fever, Vince Neils Tattoos and tequila och biografin om Bruce Dickinson. Ut över dem så måste jag även ta och införskaffa Nikki Sixx senaste This is gonna hurt, när fan det nu blir. Har ju knappast haft någon brådska med att köpa den. Ickeintresset för läsning just nu är på sin höjd.

RSS 2.0