Hangar 18 I know too much

Men se på fan - jag fyller visst arton idag!
Firade detta med en bärs på Hard Rock tillsammans med två vänner efter skolan. Min nya asfräna hatt satt fint på huvudet!

Så jävla grymt att jag äntligen slipper 18-årsgränserna på alla klubbgig nu. Bortsett från typ Sticky Fingers då. Göööött säger jag åt det!


(Gör allt för att slippa de gamla vanliga textraderna ur "18 and life" denna dag).

Cruelty without beauty

"Erkänn du bara lyssnar på Mötley Crüe för att de har långt hår och smink?".
Vad fan tänker idioten med när han helt jävla seriöst ställer den frågan? Jag brast ut i asgarv och bara tittade på det jävla puckot som fortfarande väntade på svar.

Det är väl musik vi snackar om? Man lyssnar på musiken, inte kollar på hur fan musikerna ser ut. Om jag skulle bry mig om bandmedlemmarnas utseende, så skulle jag knappt ha några band kvar att lyssna på.

1. Slayer skulle definitivt inte haft en chans, inte heller Rammstein.
2. Ingen av varken Iron Maiden, W.A.S.P, Evergrey eller Ozzy skulle funkat.
3. Rob Halford har ju inget hår, så det skulle absolut inte gå att lyssna på Judas Priest.
4. Megadeth är också uteslutna, likaså Testament.
5. I Amon Amarth har de ölmage och skägg, så det säger ju sig självt.
6. Både Paul Stanley och David Lee Roth har jävligt hårig bringa. Kiss och Van Halen går därför också bort.

Jag skulle kunna fortsätta i all oändlighet och komma fram till att de få band som kanske möjligtvis blir kvar är typ: Mötley Crüe, Crashdiet, Sister och Deathstars. Jag är till och med tveksam på om ens Mötley Crüe skulle klara sig igenom med tanke på att Mick ser halvt död ut och att Vince utseendemässiga förfall är ett faktum.

Den logiken funkar verkligen inte för mig! Tror knappast jag är ensam, eller?


Inte särskilt snygga grabbar, men en svinbra låt!

(Tröttnade på min svarta blogg, så det blev en liten akut förändring. F5!)


There's a riot in everyone


Snuskigt frän bild på Sweet och Cruz!

Crashnews:
Peter London har ju, som de flesta säkert redan vet, opererats för diskbråck igår. Operationen har gått bra, vilket är väldigt skönt att höra. Smärtfri rygg framöver, London? Det får vi verkligen hoppas! (Mer här)

Något annat som är jävligt gött, är ju att bandet håller på att skriva låtar till deras fjärde platta. I'm excited as hell! Någon mer än jag?

(Uppdatering av inlägg:)

Amon Amarth

Brewhouse, 4 mars 2012Äntligen!
Hur många gånger har jag missat Amon Amarth alla de senaste gångerna de har varit i Göteborg? Jo, tråkigt nog alla. Igår fick jag dock äntligen bevittna dessa vikingar live, och det var jävligt bra. Avslutet med Guardians of Asgaard dödade! När det gäller förbandet, Profane Omen (första asgrymma bilden), så var de väl helt okej. Känner mig ganska likgiltig faktiskt, varken bra eller dåliga.

I morse vaknade jag med blåmärken över hela kroppen, en ömmande nacke och hes stämma. Allt var i sin ordning helt enkelt!
Fuck yeah, min kamera är så bra... Not

RSS 2.0