I'm on the verge of a crackdown

Cosy cosy,
Att jag ens orkar vända blad i den där boken är ett mirakel. Hamnar i någon smärre koma och blir allmänt handlingsförlamad när jag kommer hem. Trots denna låga rörelseförmåga för tillfället, så viker jag mig dubbel av garv emellanåt. Ozzy kan nog komma med de sjukaste kommentarerna och svaren man kan tänka sig. Den som har läst I am Ozzy vet ju precis vad jag snackar om. 

Damn, har nog inte läst en bok på ett århundrade.

Göteborg Rockfest

Och så var det dags för Göteborg Rockfest ännu en gång i år. »Vårens upplaga« bjöd på många grymma band, bl.a Steelwing, vars spelning var en av de bästa jag någonsin har beskådat. Helgens rockfest lyckades med all sin briljans sätta trend på "bästa spelning jag någonsin har sett", för jäääävlar vad bra Sister var!
 
SISTER
Äntligen blev det min tur att få se dem, som jag har väntat! Med en platta som Hated i bagaget förväntades inget annat än en spelning utan dess like. Och visst fan var spelningen bortom mina vildaste drömmar. Här har vi bandet som har förstått innebörden med ös på scen. De levererade en kolossalt bra spelning som jag sent kommer att glömma!
 
London och Timmy
 
Skaffade oss även lite bekantskap med London Legrand (från Brides of Destruction). Fan en sån reko kille, störtskön! Over and out.

RSS 2.0