Gamma Ray och Helloween

GAMMA RAY OCH HELLOWEEN
Båda banden har nyligen släppt ny platta i år. Master of Confusion (Gamma Ray) och Straight out of hell (Helloween). Eller ja, Gamma Rays är väl mer en slags EP. Har dock inte riktigt hunnit bilda mig en uppfattning av dem ännu.
Hur som helst, spelningen i lördags var i alla fall riktigt bra. Jag får lite ångest över att jag skippade Gamma Ray på Sweden Rock förra året pga att det regnade som fan.

Warriors of the world

Påsken är fan den konstigaste jävla högtid vi har. Den kommer fort som fan, och man är aldrig riktigt säker på när. Man ger bort kilovis med godis i påskägg gjorda av papper (snacka om marknad), småbarnen klär ut sig till små kärringar, och därefter drar påskfan lika jävla fort som den kom. Det är knappt så man hinner få i fjädrarna i riset, som man av någon konstig anledning ska ha på bordet bland alla gula kycklingar. Påsken är julen all over again, fast i en lite gulare tappning och utan tomte, men maten är ju den samma.
 
Jaja, lite påsk ska man väl fira ändå? Drog upp till Lidköping i fredags tillsammans med Gabriella för att träffa Karoline. Med fjädrar i håret och ballonger och kycklingar i örhängena gjorde vi det vi gör bäst: Spela Rock Science, titta på musik-dvder, äta gott och lyssna på Manowar och Saxon. Karro gjorde väl det hon gör bäst också: somna framför tvn.
 
Resegodis och Alice Cooper på tåget hem till Göteborg.

RSS 2.0