Crashdiet, Sister & Toxic Rose

CRASHDIET, SISTER & TOXIC ROSE
En sån lyckad lördagskväll på KB i Malmö med Bella och Karro! Toxic Rose kickstartade kvällen med att blåsa omkull mina förväntningar rejält. Så jävla mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Sister var lika briljanta som alltid och levererade en grym spelning med en jävla massa röj! Sen att Crashdiet var urdåliga kom väl inte som någon överraskning heller, tyvärr...
 
Jag har verkligen försökt ge både Crashdiet och nya plattan en ärlig chans, men för i helvete... de har tappat stinget sedan länge. Nya plattan suger och bandet är så jävla töntiga så jag orkar inte. De måste sluta tro att de lever i L.A på 80-talet. "Cocaine Cowboys" funkar bara om man heter typ Wasp.
Nej, hej då Crashdiet!

We're not worthy, we're scumHoly fuck, flickor!
Efter att ha överdoserat Wayne's World, bevittnat grymma spelningar, fyndat på rea och virrat runt efter bröd på ICA i Lund, så är jag nu tillbaka i Göteborg efter helgens äventyr i skåne med Gabriella och Karoline. 

Komiskt nog var det inte bara bröd i Lund vi virrade runt efter... Efter en jävligt lång promenad, på villovägar genom halva Malmö, på jakt efter Shock gav vi upp vårt letande. Gick två meter - hittade Shock.

RSS 2.0