Crashdiet, Sister & Toxic Rose

CRASHDIET, SISTER & TOXIC ROSE
En sån lyckad lördagskväll på KB i Malmö med Bella och Karro! Toxic Rose kickstartade kvällen med att blåsa omkull mina förväntningar rejält. Så jävla mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Sister var lika briljanta som alltid och levererade en grym spelning med en jävla massa röj! Sen att Crashdiet var urdåliga kom väl inte som någon överraskning heller, tyvärr...
 
Jag har verkligen försökt ge både Crashdiet och nya plattan en ärlig chans, men för i helvete... de har tappat stinget sedan länge. Nya plattan suger och bandet är så jävla töntiga så jag orkar inte. De måste sluta tro att de lever i L.A på 80-talet. "Cocaine Cowboys" funkar bara om man heter typ Wasp.
Nej, hej då Crashdiet!

Kommentarer
Ida

Håller med om Crashdiet. De har verkligen tappat allt!

2013-02-20 @ 06:19:55
URL: http://drinkitup.blogg.se
Murder Lipstick | And i didn't give a damn

Yep crashdiet är sällan bra nu för tidn. Dom behöver släppa den här tron att dom är mötley reincarnated. Men det skiner ju igenom så att det bara skriker om det att dom bara är ett skrikigt litet sleazeband från sverige.

2013-03-09 @ 02:51:56
URL: http://murderlipstick.blogg.se
Sanna

SATAN vad gött!

sv: Ja men dra dit föfan! Blir det sweden rock för din del i år?

2013-03-09 @ 17:25:22
URL: http://ssanibo.blogg.se
Lazarus

Jag var inte där, men nya Crashdïet-plattan tycker jag är deras bäata (fast jag håller med ang. Cocaine Cowboys, riktigt fånig titel o text)

Toxic Rose!
Vad säger man? bästa bandet i sin genre, helt klart!!!

2013-03-14 @ 01:02:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0