Steve Harris

Steve Harris med Iron Maiden på stora arenor i all ära,
men att se legendaren på några fjuttiga meters avstånd i en liten lokal: Superb. Så jävla oslagbart!
 
Beträffande bandet, så tyckte jag inte inte alls det var något att ha när jag lyssnade igenom plattan. Men jag fick fan den fetaste överraskningen jag någonsin fått när de drog igång. Fuck vad bra. De typiska Steve Harris-basslingorna i mestadelen av låtarna gick inte att undgå, så man fick ju ganska mycket Maiden-känsla över det hela, vilket var lite tråkigt på ett sätt.
 
Albumet må vara okej, men detta är verkligen ett liveband. Jävlar vad man blåser omkull när de öser på på scen. I alla fall när man kommer dit med så låga förväntningar som jag gjorde.

Festivalsug deluxe

Vad sägs om lite festival?
Testament (!!!) och Lamb of God till Getaway, Motörhead och Danko Jones till Metaltown, Twisted Sister och Kreator till Skogsröjet, Kiss och Saxon till Sweden Rock. Måste det vara så jävla utspritt? Fuck it.
 
Tycker inte årets festivaler är så jävla starka som jag hade hoppats på. Inte någon av dem. Varje festival har ett fåtal band (färre band än tidigare år) jag vill se, mer eller mindre. Sweden Rock är ju redan bestämt, och visst fan lutar det mycket åt Skogsröjet just nu. Men Testament! Det gör ont i mitt hjärta om jag missar dem även detta år. Jävligt ont! 

Utöver nämnda festivaler ovan, så kommer det en ny festival hit till Göteborg - Holmens Rock. En endagsfestival. D-A-D, Crucified Barbara, Electric Boys och Bourbon Boys är bokade än så länge. Lite intressant är det allt, speciellt D-A-D med tanke på att jag missade dem senast de var här.

Något resonemang kring årets festivaler, gott folk?

Hardcore Superstar

"Då var oskulden på den tagen!" - Jocke
Fuck vad bra spelning! Nya plattan var verkligen, till skillnad från Split your lip, en sådan skiva man får lyssna in sig på. Men jävlar vad de rev loss live inne på Sticky Fingers i fredags. Snacka om att det var bra tryck där inne. Knappt två år sedan jag såg dem senast och nu efter denna spelning känns det så jävla fel om jag missar dem när de kommer tillbaka till Götet den 16 mars. Helvete en sån HCSS-abstinens jag har fått. Igen.
 
Drog till Rockbaren efteråt. Deras nya fula särskrivna logga gör mig ledsen.RSS 2.0