Festivalsug deluxe

Vad sägs om lite festival?
Testament (!!!) och Lamb of God till Getaway, Motörhead och Danko Jones till Metaltown, Twisted Sister och Kreator till Skogsröjet, Kiss och Saxon till Sweden Rock. Måste det vara så jävla utspritt? Fuck it.
 
Tycker inte årets festivaler är så jävla starka som jag hade hoppats på. Inte någon av dem. Varje festival har ett fåtal band (färre band än tidigare år) jag vill se, mer eller mindre. Sweden Rock är ju redan bestämt, och visst fan lutar det mycket åt Skogsröjet just nu. Men Testament! Det gör ont i mitt hjärta om jag missar dem även detta år. Jävligt ont! 

Utöver nämnda festivaler ovan, så kommer det en ny festival hit till Göteborg - Holmens Rock. En endagsfestival. D-A-D, Crucified Barbara, Electric Boys och Bourbon Boys är bokade än så länge. Lite intressant är det allt, speciellt D-A-D med tanke på att jag missade dem senast de var här.

Något resonemang kring årets festivaler, gott folk?

Kommentarer
Fredrik

Jag har precis samma ångest som du är jag rädd. Skulle vilja se in flames på getaway. Europes 30 års jubileumsshow på sweden rock,twisted sister och treat på skogsröjet. Helt galet utspritt är det och ingen är direkt asbra line-up. 2012 såg mycket bättre ut. Jag har redan pratat med mig själv om att det är ett sånt där mellan år i år. Nästa år kommer bli bättre skulle jag tro. :)

2013-03-10 @ 19:03:40
URL: http://fredriksvensson.blogg.se
BabyStrange

Ja, det känns som om ingen festival riktigt fått till det. Man vill se ett par band här, ett bar band där... men inget som riktigt känns värt 2000 spänn

2013-03-10 @ 19:25:16
URL: http://poetsaredepressed.blogspot.com/
Felicia

jag skulle nog säga att Skogsröjet är mest värt i år, om man tänker på vilka band man får för priset! Jag vill se hur många band som helst på röjet i år, så jag är fan vrålnöjd med deras lineup:D

SRF, röjet och rockstad falun blir det för min del i sommar!

2013-03-10 @ 21:35:13
URL: http://hardluckwoman.webblogg.se
josefin

Jag är lite besviken på alla. känner med att det är väldigt utspritt. Som Babystrange säger så är det att man vill se ett par band per festival och eftersom det är så pass dyrt så känns det lite svårt att lägga ut så mycket på bara ett par band när ens ekonomi måste gå ihop med ;)
Men Hoppas på något mer stort band till metaltown och sweden rock

2013-03-11 @ 23:26:39
URL: http://jcsl.blogg.se
Gabriella - Hårdrockare ut i fingerspetsarna!

Ja, att det är fucking 18 på Holmens rock!!!!

2013-03-13 @ 21:11:04
URL: http://www.gabriellarokolampi.blogg.se/
Thïlde Wïlde

Håller med om att det är jävligt utspritt i år! Men jag har svårt för att missa band jag vill se, så slutar med att jag bestämde mig för att gå på alla! Undantag från Metaltown som jag troligen skippar för andra året i rad. Sorgligt..

2013-04-09 @ 20:51:15
URL: http://stickyysweet.blogg.se
melinda

Metaltown o skogsröjet har lockat mig mest! :D

2013-05-13 @ 23:38:27
URL: http://fckingcrazy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0