Goodbye, Hogwarts!

Efter tre år på affärsprogrammet sa jag äntligen hej då till Hvitfeldtska igår.
Gårdagen var minst sagt grym. Någon nattsömn fick jag då fan inte, och när klockan ringde 03.30 var det ändå dags att gå upp. En flarra skumpa kl 06 och sen var det fullt ös i 22 h till. Hade världens bästa timmar på flaket och sedan ett dopp i Poseidon. Kände mig allmänt oslagbar. 
 
Nu då?
Vemodigt som fan, men ändå jävligt gött. Dags att ladda batterierna inför Sweden rock!

Into the void

My new love, isn't it fierce?
Vet inte hur länge jag har letat efter en skinnjacka med fransar, och i onsdags sprang jag plötsligt på den perfekta. Kunde fan inte låta bli att köpa den, även om det sved så in i helvete i plånboken såhär innan Sweden rock. Lagom mycket fransar och det funkar alldeles utmärkt att nita den framtill om jag får lust. Så jävla nöjd!

Of the sins and shadows

Äntligen får jag andas...
Lär ju ta ett tag innan jag faktiskt inser att jag inte behöver plugga något mer. Sista provet och sista inlämingen, finally done! Vad fan ska jag göra nu? Ingen jävla aning.
 
Medans regnet öser ner utanför fönstret och åskan mullrar någonstans bakom berget, så sitter jag här i sängen och avnjuter ljuva toner från Ghost och Threshold. Trots det typiska Sverige-vädret, så känns sommaren inte så förbaskat långt borta ändå. För visst fan börjar det dra ihop sig till Sweden rock snart. Femton dagar kvar tror jag bestämt. 
 
Hade grillmys med mina fina vänner för några helger sen.Sonic Assault

And the neck is dead!
Grym kväll med spelning igår med Julia och Bella. Korvgrillning och live-dvder blev det at my place efter. Har idiotgavat hela natten. Standard.
 


RSS 2.0